Deze privacyverklaring is door Silt Woondekens opgesteld, om inzichtelijk te maken op welke privacy de bezoekers van Siltwoondekens.nl kunnen rekenen. Wij erkennen hiermee dat jouw privacy belangrijk is en wij willen daarom transparant zijn in de stappen die wij ondernemen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke informatie wij ontvangen, hoe wij deze informatie beschermen en met welke doeleinden deze informatie wordt ingezet. Deze site is onderdeel van onderneming Michiel Zuur Gordijnen (Kvk-nummer 06072950) en de persoonlijke gegevens van klanten / opdrachtgevers en bezoekers van deze website worden zorgvuldig door ons behandeld en beschermd. Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op alle producten, diensten en activiteiten van Siltwoondekens.nl.

Silt Woondekens is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Via info@siltwoondekens.nl kan er contact met ons worden opgenomen indien er vragen zijn omtrent deze privacyverklaring. Deze privacyverklaring kan te allen tijde worden gewijzigd, daarom is het raadzaam deze verklaring regelmatig te raadplegen indien nodig. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 3 september 2018.

Verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die door deze website Siltwoondekens.nl kunnen worden verzameld, worden zelf aan ons door de bezoeker verstrekt. Denk aan het plaatsen van een bestelling of een vraagstelling communiceren via het contactformulier. Ook kan de lezer een vraag stellen door te mailen naar info@siltwoondekens.nl. De gegevens die door deze activiteiten worden verkregen, zijn de naam, het e-mailadres en het IP-adres van de bezoeker. Bij het plaatsen van een bestelling in de webwinkel, zullen ook de adresgegevens en het telefoonnummer door de koper worden verstrekt. De website verzamelt de naam, het e-mailadres en het IP-adres van de bezoeker met het doel om interactie te creëren, waardoor anderen vooruitgeholpen kunnen worden met inspirerende en informatieve content die aansluit op de wensen van de gebruiker. In de praktijk blijkt dat deze gegevens zelden tot niet worden gebruikt. Daarom worden deze persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaard. Google bewaart deze persoonsgegevens maximaal 26 maanden, via social media is deze periode maximaal 2 jaar.

Doel van verwerken persoonsgegevens
De persoonsgegevens die worden verzameld, hebben als doel om de website te optimaliseren en deze te bevorderen in gebruiksgemak. Ook kunnen er door Silt Woondekens persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn voor de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld om de door jouw gekozen producten, diensten of informatie te leveren. Wanneer je een betaalde dienst of product hebt afgenomen, worden persoonsgegevens verzameld om te offreren en factureren. De persoonsgegevens die door Siltwoondekens.nl worden verzameld, worden voornamelijk ingezet om de website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren. Deze gegevens worden verzameld door Google. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij van Siltwoondekens.nl hebben hier geen invloed op. Wij van Siltwoondekens.nl geven Google geen toestemming om via Siltwoondekens.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gevoelige gegevens
Siltwoondekens.nl heeft absoluut niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van ouders of hun voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van de kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@siltwoondekens.nl zodat wij deze informatie zo snel mogelijk kunnen verwijderen.

Webwinkelsoftware
Siltwoondekens.nl is ontwikkeld met software van WooCommerce, wij hebben voor onze webhosting gekozen voor Vimexx. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze website aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Vimexx heeft toegang tot jouw gegevens om onze website (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Vimexx is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden bovendien regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

Vimexx
Siltwoondekens.nl maakt voor zakelijk e-mailverkeer gebruik van de diensten van Vimexx. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jouw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Vimexx heeft geen toegang tot onze inbox en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors
Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en jouw betaalgegevens zoals jouw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor jouw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart jouw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Verzenden en logistiek
Als je een bestelling bij ons plaatst, is het onze taak om jouw pakket bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij jouw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL jouw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Gebruik van cookies
Siltwoondekens.nl maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden opgeslagen en deze kunnen jouw computer of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen. Deze cookies worden gebruikt om de website Siltwoondekens.nl beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Siltwoondekens.nl na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht.

Tracking cookies van Google Analytics
Op onze website Siltwoondekens.nl worden cookies geplaatst door derden. In ons geval zijn dit alleen de tracking cookies van Google Analytics, die ook jouw IP adres, jouw ISP, de browser die je gebruikt om onze website te bezoeken, en in sommige gevallen, omdat je Flash hebt geïnstalleerd. Deze gegevens gebruiken wij om inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij ons assortiment op ons publiek kunnen aanpassen. Op Siltwoondekens.nl worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Siltwoondekens.nl gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruik wordt gemaakt en om de kwaliteit en effectiviteit te meten. Wij maken gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor wij geen voorafgaande toestemming van je nodig hebben voor gebruik van Google Analytics.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen daardoor onze website zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Gebruik van tracking cookies
Wij plaatsen cookies die jouw surfgedrag bijhouden. Bij het eerste bezoek aan Siltwoondekens.nl hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor deze cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Websites en diensten van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites en diensten van derden die met deze website Siltwoondekens.nl zijn verbonden. Denk aan diensten van de bedrijven Woocommerce (webwinkelsysteem achter Silt Woondekens), Mollie (het betaalsysteem van Silt Woondekens) en Vimexx (de webhosting en e-mail). Silt Woondekens heeft geen inzicht in en is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van derden. Neem voor de zekerheid daarom ook een kijkje bij het privacybeleid op deze websites van derden, omdat deze websites wellicht op een andere manier omgaan met persoonsgegevens. Silt Woondekens is niet aansprakelijk met betrekking tot de wijze waarop deze persoonsgegevens op websites van derden worden verzameld en beschermd.

Bescherming
Silt Woondekens vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige en vertrouwelijke manier worden beschermd. Daarom zijn passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Onze website Siltwoondekens.nl is onderdeel van onderneming Michiel Zuur Gordijnen en je kunt de site alleen bezoeken via een beveiligde HTTPS-link. Siltwoondekens.nl maakt gebruik van het betrouwbare SSL Certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.
Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering


Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens indienen door te mailen naar info@siltwoondekens.nl zodat wij zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek kunnen reageren en inspelen.